A mai TUTI-tipp

2012.06.02. 12:41

Sikerult hozzajutnom egy programhoz,mely elemez es elorejelzeseket ad a focimeccsekhez.A neve AUTOSELEKT.Nem tudom hasznalta-e mar valaki?

Nagyban megkonnyiti a megfelelo merkozesek kivalasztasat.Nem kell hosszu idot bibelodni a statisztikaval,tabellaval.Mindezt par pillanat alatt megteszi helyettunk es megadja a szazalekos eselyt egy-egy lehetseges kimenetelre.

Megadja az altala optimalis szorzokat is,melyeket osszehasonlithatunk a bukik szorzoival.Vegul,de nem utolso sorban,tort alakjaban ,megadja az eselyet az altala favorizalt tippnek.(pl: 9/10 az eselye,hogy bejon)

En,szemely szerint csak a 10/10-es tippeket jatszom meg,de elobb megnezem a szorzok allasat es novekedeset,vagy csokkeneset is.A program ugyanis azt nem tudhatja,ha az utolso pillantban valtozik az osszeallitas.

A mai kinalatbol (csak liga meccsekre szoritkozik) egyetlen 10/10-es tippet talaltam es ezt megosztom veletek:

 16:00         Varbergs    -    Jonkopings       +2.5

A szorzoja  1.60

Egy 10 eurost rateszek es meglatom mi lesz?

Par napon keresztul kovetni fogom a tippek szazalekaranyat es meglatom erdemes-e elofizetni a kovetkezo honapra is.Jelenleg a kovetkezo bajnoksagokat tamogatja a program: Brazil 1 2;Fin 1 2;Japan 1;Norveg 1 2;Sved 1 2 es Orosz.

Termeszetesen minden nagyobb bajnoksag is megtalalhato,de ezekben most szunet van.

A bejegyzés trackback címe:

https://tuti-tipp.blog.hu/api/trackback/id/tr74561032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Get your own Chat Box! Go Large!

Get your clock at CompleteMyspace.com

widget

widget
süti beállítások módosítása